Društvo upokojencev Novo mesto DU NM

Dogajanja v prihodnjih 3 mesecih
DEJAVNOST INFORMACIJE, TERMIN
Izletniška dejavnost LETOVANJE V HOTELU DELFIN V IZOLI od 8.2. do 15.2. (polpenzion za sedem dni v dvoposteljni sobi 226,80 EUR); prijave zbiramo do zasedbe rezerviranih sob. Več informacij o izletih boste dobili v tajništvu društva ali na tel. št. 041/308-329 (Slavka Antić)
Celodnevne vstopnice za kopanje V tajništvu društva so trenutno še na voljo vstopnice za kopanje v bazenih Term Krka, ki veljajo za Dolenjske Toplice, Šmarješke Toplice in tudi za kopanje v Strunjanu. Vstopnice, ki veljajo od ponedeljka do četrtka stanejo 5,90 EUR in za vse ostale dni v tednu 10,40 EUR. Poleg teh člani še vedno lahko koristijo nakup kart z rednim popustom (na recepciji ob predložitvi članske izkaznice), karte po tej posebni ceni pa so na voljo samo v prostorih društva!
Domača obrt Nadaljevanje tečaja bo 3. novembra ob petkih od 17. - 19. ure v prostorih društva.
Ročna dela Nadaljevanje tečaja bo 7. novembra ob torkih od 14. - 16. ure v prostorih društva.
Likovna sekcija Jutro Srečanja vsak četrtek ob 9. uri v prostorih društva oziroma na terenu.
Mešani pevski zbor Vaje vsako sredo ob 8. uri v Kulturnem centru Janeza Trdine!
V SVOJE VRSTE VABIJO NOVE PEVCE IN PEVKE , KI JIM JE PETJE V VESELJE, PREDVSEM MOŠKE TENORJE
Gledališka sekcija Ogled predstav jeseni po programu MGL iz Ljubljane.
Literarna sekcija Snovanja Srečanja vsako prvo in zadnjo sredo v mesecu.
Korektivna telovadba Se odvija na DU, v prostorih OŠ Bršljin in OŠ Podgrad. Vabljeni vsi zainteresirani!
Socialno-zdravstvena dejavnost Nadaljevali bomo s:- s svetovanjem in psihosocialno pomočjo vsak četrtek od 9. do 10. ure, - s projektom Starejši za višjo kakovost življenja doma, - z reševanjem problemov z uveljavljanjem socialnih pravic.
Športna dejavnost Športniki lahko uveljavljalo popust na podlagi članstva DU Novo mesto samo s potrdilom o plačilu letne članarine, ki je navedeno v članski izkaznici društva. Vse športne dejavnosti potekajo po ustaljnenem urniku.